Bring your own food and sipp our wine

“Het concept is een variant op het meer bekende ‘bring your own bottle’. Dit concept onstond jaren geleden in Australië. De food-variant won twee jaar aan populariteit in New York. In Utrecht biedt horecabedrijf De Zaak al vijftien   jaar de mogelijkheid om eigen eetwaar te nuttigen.”  Hoe verzin je het! Briljant in zijn eenvoud  en zo ontzettend waar.

Laat de gasten zelf hun eten bestellen,   ze blijven hangen, drinken nog wat ! Slim concept! En blijkbaar werkt het goed! Lees het hier verder.

Lees ook:Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag…
Lees ook:Dagelijks portie nieuws, roddels en feitjes
Lees ook:Rising stars tonen hun kunsten!
Lees ook:De mobiele wijnbar voor een perfecte beleving
Lees ook:Wijnreis: weekendje Champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>