Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag…

Dat is grappig en handig: Huur een wijnbar! “Huureenwijnbar.nl biedt u prachtige thema wijnbarren voor elk soort feest of evenement. Of u nou een klassiek Frans feest geeft waar u een authentieke houten wijnbar wenst of een trendy evenement waar u een loungebar wenst, Wij hebben wat u zoekt.” Kijk  hier  maar even verder.

Geen idee of ‘Smaakmaakster’  echt iets met wijn en bubbles heeft, maar dankzij DGS heeft ze wel leren sabreren. Een van de uitdagingen blijkbaar op haar to do list!

Wordt Picpoul de Pinet een zomerhit vraagt Alain Bloeykens   zich af? Wel, dat was het toch vorig jaar al, meen ik me te herinneren…

Cuvee Amelie doet me altijd herinneren aan deze prachtige muziek!

 

.

Ubifrance: ‘In China, people buy their wines on a name’  Frankrijk wil China verder laten kijken dan alleen naar de Bordeaux! Een goed idee. Echter  Bordeaux wordt geenszins uitgesloten hoor, maar blijft ook een onderdeel van de campagne. Hier volgt het hele bericht.

 

Topcollectie dranken ex-sterrenrestaurant ‘t Oud Konijntje bijna volledig geveild

Wie nu nog wil, die is te laat, de wijncollectie van het voormalige tweesterrenrestaurant is geveild, op een fles Armagnac na…Lees het op Standaard.be

 

 

Lees ook:Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag…
Lees ook:Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag
Lees ook:Italië Evenement 2013
Lees ook:De Burgemeester Wijnrestaurant van het Jaar 2012
Lees ook:N,R &F van vandaag de dag

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuws, roddels en feitjes van vandaag de dag…

 1. Femke (Smaakmaakster)

  Wat leuk dat je het hier vermeld hebt. Met bubbels heb ik niet meer dan dat ik ze graag drink ;-) . Maar nu ik kan sabreren, ben ik natuurlijk helemaal los.

    /   Reply  / 
 2. John Bindels

  In België willen dingen nog wel eens later gebeuren,dan bij ons. En ik kan het weten omdat ik met de Belgen verweven zit in het enclavedorp Baarle-Nasau. Dus neem het ‘onzen Alain ‘niet al te kwalijk!

    /   Reply  / 
 3. Marja van Beek Auteur

  Okay,ik begrijp het. Ik neem het hem ook niet kwalijk. Het blijft een verrukkelijk zomers aperitief! o.a.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>