De 57ste Horecava

De Horecava! Morgen is het zover! Nummer 57 staat in de startblokken. Stan Huygens voorspelt een ‘zware week voor de vakmensen uit de horeca’. Noemt daarbij terloops nog even met een krabbel in de zijlijn de Wine Professional die ook drie dagen draait.

Ongetwijfeld wordt het een spectaculaire happening, maar ik werd vooral getriggerd door de naam van een vrouw, de enige overigens, die ik tegenkwam in het Stan Huygens Journaal van gisteren en wel die van Lise Timmer! Op de horecava zullen enkele sterrenchefs in samenwerking met la Timmer op het Xpertplaza komen koken.

Xpertplaza
“Rondom het hoofdpodium raakt u dagelijks geïnspireerd door de Masterclasses van Franse topchefs en SVH Meesterkoks. Onder andere de volgende chefs geven acte de présence: Erik van Loo (Parkheuvel, Rotterdam, 2 Michelin-sterren), Paul van der Bunt (De Leuf, 2 Michelin-sterren), Edwin Vinke (De Kromme Watergang, 2 Michelin-sterren), Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve, 2 Michelin-sterren), Dennis Kuipers (Vinkeles, 1 Michelin-ster), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu, 2 Michelin-sterren) en Luc Kusters (Bolenius). Zij laten zien hoe mooi en ambachtelijk het horecavak kan zijn.”  Het programma van dit podium vindt u hier! Programma Xpertplaza.

Culinair journaliste Lise Timmer is onder andere bekend van het jaarlijks Stars, Food and Art spektakel. Grote mannnen! En vrouwen …  zoals  Margot Janse van ‘le Quartier Francias’ uit Franschhoek en Claire Clarke, bekend van de ‘French Laundry’ Californië, kookten -afgelopen november – in de keuken van Bridges (The Grand) weer de sterren van de hemel.

Kijk en geniet van dit wervelende filmpje. Geïnspireerd? Op 21 maart is het evenement in London! Uiteraard binnen de Accorgroep, bij het Sofitel London, St. James.

Lees ook:Horecava lanceert publieksprijs Horecava Innovation Award
Lees ook:De nieuwe ratings van Gambero Rosso zijn uit!
Lees ook:A TASTE OF SHERRY
Lees ook:Op vakantie: de Napa trein
Lees ook:Australie gaat voor regionale erkenning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>