De Lekker, de Michelin, de GaultMillau etc etc

Ook de crisis speelt de Nederlandse horeca zwaar parten. Luister even mee naar het commentaar van Jonnie Boer van de Librije in Zwolle.

Lees ook:Culinair Congres in Zwolle
Lees ook:Een ‘ Chefs Revolution’ in Zwolle, gaat het door of niet?
Lees ook:VariatieChef van het Jaar
Lees ook:Derde J en T Magazine (van Jonnie en Thérèse)
Lees ook:Magie van de Michelinster

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Lekker, de Michelin, de GaultMillau etc etc

  1. wja van wijk

    leuk dat ik nummer 1.000.000 was. Wat is het vervolg ?
    groet,
    Wim

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>