Bollinger meets François Geurds

Eerlijk is eerlijk, dit moet een prachtige avond geweest zijn. Graag had ik met mijn neusje vooraan gezeten, om er een spannend verslag van te schrijven. Helaas…


“Champagne Bollinger & Restaurant Ivy: een schitterende match!
18-9-2012

Op maandagavond 17 september organiseerde Restaurant Ivy & Wijn Verlinden een prachtige culinaire avond ‘Bollinger & Sweet Caramel by Restaurant Ivy’.

Patron Cuisinier François Geurds en zijn team bezorgden de gasten een memorabele avond! Een schitterend 7 gangen menu werd samengesteld, geheel afgestemd op de verschillende Cuvées van Champagne Bollinger welke deze avond rijkelijk werden geschonken.”

Voor het hele verslag gewoon even hier klikken!

Lees ook:Rechtzaak Champagne Bollinger tegen Franse hypermarche
Lees ook:Een wijn-restauranttip!
Lees ook:Drinkt James Bond Bollinger of Taittinger?
Lees ook:Restaurant Vaartsche Rijn doet maandelijkse GroenteJAM
Lees ook:Boerengat weer favoriet tijdens Restaurant Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>