Perswijn Zomerproeverij

Perswijn Zomerproeverij Het eerste evenement ‘nieuwe stijl’ dat dit jaar gehouden wordt is de Perswijn Zomerproeverij op 20 mei in Amsterdam.

Na tien jaar op dezelfde wijze wijnproeverijen te hebben georganiseerd, heeft de organisatie van de Perswijnevenementen eind 2011 besloten het roer om te gooien. De Perswijn Zomerproeverij zal een groots opgezet evenement zijn voor een brede doelgroep, met ruimte voor nieuwe initiatieven en diverse wijnthema’s. Het doel is daarnaast om meer wijn en spijs-combinaties te kunnen presenteren, meer algemene wijneducatie op diverse niveaus aan te bieden, en gelegenheid te geven aan vergelijkingen tussen importeurs. De volgende vier thema’s zullen centraal staan op de Perswijn Zomerproeverij:•    Cool rouge: zomerrode wijnen; te koelen wijnen; lichte wijnen met relatief weinig alcohol en streken voor zomerrood
•    Zomers mousserend: mousserend onder de €15,-; mousserend voor beginners en diverse kleuren en types mousserend
•    Spelen met temperatuur: Wat verandert er aan de wijn als de tempratuur verandert? Hoe beïnvloedt de temperatuur de wijn- en spijsverhoudingen? Welke wijnen zijn het meest te beïnvloeden met temperatuurverschillen?
•    Rare druiven, rare streken: Is onbekend vanzelfsprekend onbemind..? De thema’s worden aan de hand van workshops, kleinschalige proefsessies met producent of wijnmaker en diverse presentaties toegelicht. Voor de bezoeker biedt dit de kans zich op een laagdrempelige manier te verdiepen in de diversiteit van de wijnen. Kortom: de Perswijn Zomerproeverij is een onmisbaar evenement voor de beginnende wijnkenner, de doorgewinterde liefhebber of de wijnvakman.Naam:         Perswijn Zomerproeverij
Datum:        20 mei 2012
Tijd:            12.00 uur – 17.30 uur
Kosten:       € 15,- (abonnees van Perswijn betalen € 9,50). Klik hier om te bestellen!
Locatie:      Casa 400, Amsterdam www.hotelcasa400.nl

Lees ook:Perswijn Zomerproeverij
Lees ook:PERSWIJN BESTAAT 25 JAAR
Lees ook:PERSWIJN ZOMERPROEVERIJ GROOT SUCCES
Lees ook:Perswijn past evenementen aan
Lees ook:De natuurlijke pracht van de Bergerac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>