Nieuwe techniek in de wijngaard met micro-oxygenatie

 

Wetenschappers en wijn consultants blijven in de weer om betere wijn te kunnen produceren.

Men denkt nu de vernieuwing van de eeuw te pakken te hebben met micro-oxigenatie, ofwel met zeer grote precisie verzadigen met zuurstof.

En daarmee schijn je heel precies bepaalde smaken in de wijn naar boven te kunnen halen, zonder hete nare effect van te veel zuurstof.

Ingewikkeld verhaal, maar als je erin geinteresseerd bent wel heel leuk.

Lees het hier.

Lees ook:Wijnhoeve de Colonjes
Lees ook:‘Beluchtende’ wijnglazen…
Lees ook:Alles wat je wilt weten over tanine…
Lees ook:Kurk certificaat
Lees ook:Mariann Fischer gaat lekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>