Soep en wijn, hoe kan dat?

Als je naar buiten kijkt, de zon vol ziet schijnen, dan is het niet moeilijk daar een schaal met vers zomerfruit bij  voor te stellen.  Bij toeval  viel mijn oog op het volgende recept: “Aardbeiensoep met witte wijn en meringueroom “
Dat wordt ons toetje vanavond! Verrukkelijk.
We drinken er een rode mousserende wijn bij. Uit Piemonte! Brachetto d’Acqui die ik altijd bestel bij Iris van Piemonte wijnen. Ik geniet nu al!

 

Lees ook:Rode zomersoep
Lees ook:Hoe bestel ik wijn in een restaurant?
Lees ook:Turkse wijn
Lees ook:Wijnen uit de Piemonte /2
Lees ook:Waarom drinken we eigenlijk witte wijn in de zomer?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>