Hilversum krijgt wijnbar

Binnenkort is Nederland weer een wijnbar rijker: op vrijdag 1 april opent in Hilversum wijnbar Vintage, aan het Biersteegplein. Kees en Jannemieke Verhoeff, eigenaren van het restaurant Puur Smaeck, zijn de initiatiefnemers.

Uiteraard komt een bekende Hilversummer de opening verrichten: wijnexpert en -schrijver Hans Melissen (bekend van onder andere Château Poeha en een leuk boek over Kaas en wijn).

De opening op vrijdag 1 april is van 16.00 tot 19.00 uur: liefhebbers zijn van harte uitgenodigd het glas te komen heffen. Ook aan de muziek is gedacht: tijdens de opening is er een speciaal optreden van de band ‘Kid Stone’ onder leiding van Paul Grob.

Bij Vintage worden verschillende wijnen van de wijnkaart per fles maar ook per glas aangeboden. De wijnkaart is samengesteld in samenwerking met wijnleverancier De Gouden Ton uit Laren en alle wijnen worden geschonken in glazen van het Oostenrijkse merk Riedel.

Lees ook:Bordeaux stroomt rijkelijk bij Café Schiller
Lees ook:Wijnbar Lefebvre aanwinst voor Utrecht
Lees ook:Jazzy avond in wijnbar Het Eigendom
Lees ook:Nieuwe wijnbar in Rotterdam
Lees ook:Graham’s Port declareert Vintage 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>