Help, je wordt bij het kerstdiner van grote wijnliefhebbers uitgenodigd, maar je hebt werkelijk geen idee hoe je dat gaat aanpakken. Hoe krijg je dat idiote slurp en proefgedoe nog even snel onder de knie?
Geen nood, Hubrecht Duijker zal het je even uitleggen, in een zeer recent filmpje dat Ronald Hoeben van hem maakte en dat op Food Tube staat. In vijf minuten ontraadselt Duijker het nodeloze moeilijke gedoe en legt duidelijk en helder uit waar het nu eigenlijk over gaat.
Klik hier voor het filmpje.
En wil je weten waarom hij zich in het filmpje een vinpressionist noemt? “Omdat ik met woorden mijn impressies schilder van wijnen, wijnmakers, wijnproducenten en wijnstreken”, aldus Duijker op zijn website, www.hubrechtduijker.com
Lees ook:Filmpje: wie wat bewaart…
Lees ook:Duijker benoemt slechtste wijnkaart van Nederland
Lees ook:Hoe smaakt alchoholvrije wijn?
Lees ook:Nieuwe BNR wijn column van Hubrecht Duijker
Lees ook:A match made in heaven