Wijn bij Grootspraak op de voorgrond

Gelukkig, er komt er weer één aan! Ik raak er aan verslaafd. Hoe moet dat straks in december als alle gidsen en lijstjes vergeven zijn! Ik denk dat ik voor volgend jaar een eigen gids ga maken, online op het wijn.blog.nl! Ik ga op zoek naar de beste  wijnbar van Nederland! Volstrekt niet anoniem  zal ik ze bezoeken!  Wie wil als eerste? Openhartig interview op het Wijn.blog.nl!

Vrijdag 23 november worden de Grootspraak winnaars bekend gemaakt! Voor de muziek uit, zo kun je stellen, want maandag 26 november is de bekendmaking van de Michelin! En wij zijn erbij. Veel te lezen dus weer, straks op het Wijn.blog.nl
“We geven nog geen namen en getallen, maar kunnen wel vast wat tipjes van de sluier geven’, zo meldt Grootspraak in een persbericht vooruitlopend op de presentatie van de nieuwe gids op maandag 26 november.

Prijs-kwaliteit voorbeeldig
De culinaire gids spreekt over twee mooie winnaars: het Wijnrestaurant van het Jaar en het Restaurant van het Jaar. ‘Eentje in de Randstad, waarvoor geldt dat wat goed is snel komt. De ander, gestaag gegroeid, in het noorden van ons land waardoor de kwaliteit minder in de schijnwerpers stond.’”

Lees ook:De Burgemeester Wijnrestaurant van het Jaar 2012
Lees ook:Wijnen uit de Marken & presentatie Jaargids Wijn 2012
Lees ook:Grootspraak in opspraak?
Lees ook:Restaurantgidsen in aantocht
Lees ook:Eind oktober naar Maastricht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>