Topwijndeal.nl wil voordelig wijn van kleine importeurs brengen

Vanaf deze week heeft Nederland er een nieuwe website bij om voordelig wijn te kopen. Bij Topwijndeal.nl staat wekelijks één klein wijnhuis (of kleine importeur) centraal die zijn wijnen aan het Nederlandse publiek presenteert via een proefpakket. Dit proefpakket is bovendien voordelig geprijsd, met minimaal 20% korting op de reguliere consumentenverkoopprijs.

Pareltjes
“Het ontdekken van nieuwe, lekkere wijnen is gewoon leuk.” aldus Dennis Schrauwen, eigenaar van de nieuwe website Topwijndeal.nl. “Het is alleen zonde dat zoveel lekkere wijnen van kleinere wijnhuizen en/of importeurs vaak overgeslagen worden. Juist hier zitten de echte pareltjes! Aan de andere kant is het wel heel logisch dat dit gebeurd. Mensen zijn steeds drukker en en kiezen er dan toch maar voor om hun wijn bij de supermarkt mee te nemen. 90% van de consumenten koopt zijn wijnen in de supermarkt! Vandaar dat we Topwijndeal.nl hebben opgericht. Op deze manier kun je heel eenvoudig én voordelig (een deel van) het assortiment van een goed wijnhuis uitproberen. De kwaliteit hebben wij namelijk al beoordeeld!”

Groupon-methode
Groupon-methode. Een wijnaanbieding staat één week op de website en na deze week worden alle bestellingen verzameld en wordt er in een keer bij het wijnhuis of de importeur besteld. “Dit scheelt enorm in de kosten. Indien mogelijk laten we ook vanuit de importeur direct leveren. Op deze manier hebben we geen opslagkosten, veel minder handlingkosten en blijven we niet met slechtlopende voorraad zitten”, aldus Dennis Schrauwen.

De wijnen worden uitgebreid beschreven. Indien beschikbaar worden ook reviews van bekende wijnproevers zoals Robert Parker, Harold Hamersma of Cuno van ’t Hoff getoond.

[einde Persbericht]

Wij zijn benieuwd naar dit interessante initiatief. Deze week zijn er Sardijnse wijnen te koop. Ik ben benieuwd wat het volgende week wordt. Een week is snel voorbij! Zal het Topwijndeal lukken 52x in een jaar telkens een nieuwe aanbieden te doen? Wijnwebwinkels en kleine importeurs genoeg, daar weet ik alles van… Ik hou jullie op de hoogte!

Lees ook:De Restaurantweek
Lees ook:Wijnkaart met QR-codes
Lees ook:Grootse wijnen van kleine importeurs
Lees ook:Nieuwe website van The World of Fine Wine
Lees ook:Bezoek dit jaar Grootse Wijnen, Kleine Importeurs!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Topwijndeal.nl wil voordelig wijn van kleine importeurs brengen

  1. Summer & Grapes

    Zou het erg leuk vinden om ook met een proefpakket op deze site te komen. Kleine importeurs kunnen elke vorm van steun goed gebruiken.
    Ga maar eens een mailtje sturen.

    Summerandgrapes.com

      /   Reply  / 
  2. Mariëlla

    Succes, ik ben benieuwd of het werkt!

      /   Reply  / 
  3. Summer & Grapes

    Bedankt Mariëlla,

    Hoop het ook! Zou leuk zijn.
    Groeten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>