Vers gesurfd: Wijnspijscombinaties

Over wijnspijscombinaties wordt veel gezegd en geschreven. Zoals al eerder geschreven hier hebben wij in Nederland één iemand die op het fenomeen smaak gepromoveerd is, Peter Klosse.

De Master of Wine, Tim Hanni heeft hier echter een heel andere mening over. De theoriëen worden mooi in dit artikel uiteengezet op www.winebusiness.nl

Inmiddels heeft Peter Klosse ook weer op dit artikel gereageerd door middel van een column op dezelfde site.

Een ” must read” voor de liefhebber!

Lees ook:Nieuwe gastronomische wijncursus
Lees ook:Geen wijn te krijgen in Rusland
Lees ook:Stenden Hogeschool stelt 'smaaklector' aan
Lees ook:Verslag Italia al Dente 2011
Lees ook:Peter Klosse lector Gastronomie International Hospitality Management

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>