Tweede editie Born Digital Wine Awards

Ben jij die wijnblogger of –schrijver die vindt dat zijn of haar publicatie een prijs waard is? Heb je je tekst in in eerste instantie in digitale vorm gepubliceerd in 2011? Dan is meedoen aan de Born Digital Wine Awards misschien iets voor jou! Voor het tweede jaar wordt deze wedstrijd georganiseerd, om online publicaties over wijn de plaats te geven die ze verdienen. In de jury zitten bekende internationale wijnschrijvers, waaronder Jancis Robinson. En of je nu in het Engels, Frans of Nederlands schrijft, dat maakt niet uit. Alle inzendingen worden vertaald en dingen mee!

Met nadruk stellen de organisatoren dat de Born Digital Award niet specifiek een prijs voor bloggers of beginnende wijnschrijvers is. Het gaat erom dat inhoudsvolle content eerst een plaats op het internet heeft gehad voordat ze eventueel elders, in druk, is verschenen, om zo het internet en ‘digital publishing’ een plaats te geven.

De inzending kan plaatsvinden in een aantal categoriën: Wijntoerisme, Redactioneel, Video, Onderzoeksjournalistiek, Content van de producenten zelf. Inzendingen kunnen tot 31 januari 2012 gedaan worden.

Meer informatie tref je op BornDigitalAwards.com

Lees ook:Winnaars Born Digital Wine Awards bekend
Lees ook:Shortlist Born Digital Wine Awards bekend
Lees ook:Il vino devi meritarlo
Lees ook:Nieuw apparaatje voor metingen druiven
Lees ook:Verkiezing tot Beste Wijn-Web-Winkel van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>