Wijn.blog ingevuld door Marja van Beek

Zo, dit is ‘m dan: mijn laatste bijdrage aan Wijn.blog. En vanaf morgen neemt vinoloog en wijncoach Marja van Beek het stokje over.

Precies een jaar geleden startte ik op deze site met het plaatsen van zoveel mogelijk wijnnieuws als ik kon vinden. Persberichten, berichten op het internet, wijntips, soms wat achtergronden, boeken over wijn, druivenrassen, het is allemaal voorbij gekomen.

Maar het bleek te veel! Twee blogs bijhouden, Wijnkronieken en Wijn.blog, naast een boek schrijven, een eigen bedrijf, diverse opdrachtgevers in de wijnwereld en uiteindelijk zelfs een part-time baan: het bleek niet te combineren (en dan vergeet ik het thuisfront en het huishouden nog….) Zelfs met Natasha’s hulp was er teveel wijnnieuws om te behappen. Vandaar dat we ervoor kozen te stoppen. Met Wijnkronieken ga ik natuurlijk door, en Natasha is andere spannende dingen aan het voorbereiden. Op Wijnkronieken is inmiddels ook een Nieuwsrubriek ingericht, maar het nieuws dat ik daar zal presenteren zal altijd een persoonlijke keuze zijn. Vooral nieuws en berichten die ik de moeite waard vind en in het kader van Wijnkronieken passen. Mijn boekplannen zijn verder legio, en er komt bovendien weer een leuk artikel bij Bouillon aan.

Daarom vanaf deze plek: dank aan alle lezers, en dank voor jullie steun. Blijf me volgen op Wijnkronieken (of via Twitter: @wijnkronieken) en voor vragen over wijn kun je altijd bij me terecht.

Marja van Beek
En dan introduceer ik nu graag mijn opvolgster, een zeer waardige: Marja van Beek, vinoloog, docent bij het Wijninstituut en eigenaar van Wijncoachingsbureau Marja van Beek en bovendien bezig met de opleiding tot Magister Vini. Zij zal zichzelf morgen of vrijdag ongetwijfeld verder introduceren.

Grappig detail: Marja is betrokken bij wijnwebwinkel BuyYourWine.com (ook in de WijnWebWinkelgids besproken). Oprichter van die winkel was Hans Voorn, die ooit Wijn.blog startte!

 

Marja, veel succes!

Lees ook:Een nieuwe blogger voor wijn.blog.nl
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe wijn.blogger
Lees ook:Jaaroverzicht Wijn.blog
Lees ook:Wijnblogger gezocht!
Lees ook:Bij Wijnen&Zn in Apeldoorn ga je op voor het wijnvignet!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wijn.blog ingevuld door Marja van Beek

  1. Kaat

    Succes Marja! Geweldige uitdaging, we gaan van je genieten!

      /   Reply  / 
  2. Marja van Beek

    Dank dank, heb wel even de foto veranderd….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>