Wijnkelder Ilja Gort gespaard na piano-ongeluk

Publiciteitsstunt? Waarschijnlijk niet, maar veel publiciteit levert het wel op. Ilja Gort staat vandaag volop in de belangstelling! Volgens de Telegraaf is dit weekend een piano te pletter gevallen net naast Ilja’s wijnkelder….

Voor de al eerder gemeldde Ch(aa)teau Sing-along had Gort op Chateau de la Garde een optreden van een koor geregeld. Het koor werd gevormd door Nederlandse druivenplukkers. Voor de begeleiding werd een vleugel met een helikopter op de binnenplaats van het kasteel ingevlogen. Halverwege het transport schoot er echter een kabel los waardoor de 350 kilo zware vleugel naar beneden stortte.

Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor. De vleugel miste op een haar na de wijnkelder, waar de oogst van 2009 nog in de vaten ligt opgeslagen. Over twee weken worden deze gebotteld. Na het ongeval heeft het concert dankzij een inderhaast gehuurde vleugel alsnog doorgang kunnen vinden.

Lees het hele verhaal hier.

Lees ook:Bourgogne 2011: goed maar niet groot
Lees ook:Ilja Gort en het geheim van de Champagne
Lees ook:Ilja Gort zingt voor zijn druiven
Lees ook:Ilja Gort geeft een ton weg
Lees ook:Mouton Rothschild voor € 19,95 euro per fles.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>