Canei Sparkle in de Park

Volgens mij heb ik het ooit op, maar dat is lang, lang geleden… Ik vond het zelfs lekker, op mijn twintigste… (durf ik best te bekennen ;-) ). Inmiddels heeft wijnmerk Canei een nieuwe look gekregen, en kun je meer smaken kopen dan 30 jaar geleden. In Nederland te koop zijn White, Rosé, Forest Fruit en Peach. Het van oorsprong Italiaanse zoetige drankje is nog altijd licht mousserend, laag in alcohol en gemaakt van druiven, maar daar houdt de overeenkomst met wijn wel op, in mijn mening.

Onlangs is ook de Canei Invite app gelanceerd, zodat je in contact kunt komen met Canei-fans wereldwijd. Op de website Canei.com kun je bovendien je foto’s uploaden van Canei-events en zien waar Canei deze zomer on tour is.

Canei-fans kunnen bovendien tickets winnen voor het speciale evenement Canei Sparkle in the Park, op 20 augustus 2011 in het Vondelpark. Canei – volgens sommigen Nederlands populairste wijnmerk – wil met dit event groepjes vriendinnen laten samenkomen. Er wordt een zomers picknick georganiseerd, er is muziek en meer ‘girls stuff’. Tickets zijn alleen te winnen met een speciale actiecode die aan de nieuwe flessen hangen; als je wint kun je er met tien vriendinnen bij zijn.

Via dit blog gevonden

Lees ook:Best WineRoutes genomineerd voor Productschap Wijn Marketing Awards
Lees ook:Filmpjes wijnmarketing awards te zien
Lees ook:Productschap Wijn Marketing Award 2011 voor Canei
Lees ook:Jaaroverzicht Wijn.blog
Lees ook:De LWJ van Hasseltschool, vijftig jaar na dato

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>