Wijnexamen

logo_WIJNinstituut_NLHet loont de moeite om de basiscursus Wijn af te ronden met een examen. Waarom? Het is niet verplicht om examen te doen, maar het is de enige manier is om te testen of u daadwerkelijk het gewenste niveau op zowel proeftechnisch- als theoretisch niveau hebt behaald. Naast blindproeven gaat u de uitdaging aan om 46 vragen te beantwoorden. Bij minimaal 30 vragen goed bent u geslaagd en ontvangt u een landelijk erkend wijndiploma.  

 

Bijkomend voordeel is dat u ervaring opdoet met het afnemen van een wijnexamen. Het is gebleken dat mensen die in het bezit zijn van het SWEN-1 diploma, en dus een bewezen competentie hebben op dit niveau, een veel grotere slagingskans hebben voor SWEN-2. Aarzel dus niet en schrijf u alsnog in voor het examen van juni.

Bij het Wijninstituut kunt U examen doen op de  locaties in Den Haag, Groningen, Rotterdam en Amsterdam. Op de examenpagina leest u de bijzonderheden.

 

 

 

Lees ook:Diploma-uitreiking Magister Vini
Lees ook:Groeiend aantal didactisch geschoolde wijndocenten
Lees ook:Landelijke erkende wijnexamens in de lift
Lees ook:De wijnacademie introduceert het Wijnvignet
Lees ook:Wijnen & Zn in Apeldoorn en De Eerste Apeldoornse Wijnschool zijn er klaar voor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>