Nog meer proefles, bij Doosje-wijn.nl

Niet tevreden met de video van Hubrecht  Duijker over proeven? (Zie vorige bericht.) Dan kun je ook je heil zoeken in het geschreven woord! Er zijn diverse goede boekjes over wijnproeven geschreven, en sinds kort kun je ook gratis een compacte beschrijving downloaden.

Dat doe je op de site van Doosje-wijn.nl, en je hoeft je allemaal maar aan te melden voor hun Nieuwsbrief. En dat is helemaal geen straf, want ze hebben prima wijnen. Zes ervan staan in de nieuwe Rainbow Wijngids, waaronder de heerlijke witte Les 4 Reserve van Domaine de Tariquet. Een wijn van vier verschillende witte druivenrassen, die uitstekend geschikt is voor dat saladebuffet dat je op Tweede Kerstdag van plan was te serveren voor de hele familie! (En remember: ook bij Doosje-wijn.nl krijgje 10% korting op je eerste bestelling vanuit de Rainbow Wijngids!)

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief van Doosje-wijn.nl en ontvang gratis het ebook Wijn proeven – Hoe heurt het eigenlijk.

Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:Kerst-dinerdoos bij Wine from the Alps
Lees ook:Kortingsactie bij Rainbow Wijngids
Lees ook:Verwacht: Rainbow Wijngids
Lees ook:Vooraankondiging: De Rainbow wijngids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>