Leuk nieuw boekje van Hubrecht

Dit jaar heeft de stichting ter gelegenheid van de Nationale Wijnweek 2006 het Wijnweekgeschenk (Spiekboekje wijn, auteur Hubrecht Duijker) uitgegeven. Het Spiekboekje wijn is een handig gidsje om snel de juiste wijn op druivensoort te kunnen zoeken en met welke gerechten hij te combineren is. Tevens geeft het Spiekboekje Wijn een snelcursus wijnproeven. Het Wijnweekgeschenk wordt consumenten gratis bij de aankoop van wijn tijdens de Nationale Wijnweek bij diverse slijterijen en supermarkten in Nederland aangeboden.

Van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober a.s. is het weer Nationale Wijnweek. De Nationale Wijnweek is een initiatief van de Stichting Nationale Wijnweek die zich ten doel heeft gesteld om "wijn als cultuurgoed" 1 x per jaar in de eerste week van oktober extra in het zonnetje te zetten. In de Nationale Wijnweek 2006 worden door wijnprofessionals diverse evenementen en wijnproeverijen georganiseerd voor consumenten zoals de Open Dag Nederlandse Wijngaarden en het Proefschrift Wijnconcours. Kijk voor alle evenementen/proeverijen georganiseerd in de wijnweek op www.nationalewijnweek.nl.

Bron: Slijtersvakblad

Lees ook:Nationale Wijnweek 2012
Lees ook:Open dag Nederlandse wijngaarden op 1 okt
Lees ook:Open dag Nederlanse Wijngaardiers
Lees ook:Open Dag Nederlandse Wijngaarden bij Domein Wilgenhaeghe
Lees ook:Open Dag Nederlandse Wijngaarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>