Zuid Afrikaanse wijnproducent Distell rapporteert 18% groei

Nederburg
Distell is een erg groot bedrijf. Het is zuidafrikaans en produceert een groot assortiment aan wijnen, zoals bijvoorbeeld het in Nederland geliefde Nederburg. Tenminste, ik vind het zelf nogal lekker. En ook andere merken als Libertas, Blouberg.

Nou heb ik met verbaasd de laatste tijd over berichten uit Zuid Afrika over dat men het daar zo moeilijk heeft. Volgens mij is dat nu juist een land waar de wijnproductie enorm groeit. En daarom heb ik die berichten niet geplaatst. Ik hou sowieso niet erg van die negatieve berichten, tenzij het over het weer gaat, dat is wel weer smullen als er regen en onweer is en zo ;-)

In ieder geval: meneer Gallow van Distell is heel belangrijk en heeft iets nog belangrijkers te melden. De export van Distell is vooral naar Nederland en de UK (wisten we al) en groeit momenteel met 18% per jaar.

Ik ga weer verder met het drinken van mijn favoriet: de Nederburg Shiraz.

Lees ook:Regen
Lees ook:Francis Ford Coppola
Lees ook:Wegener gaat wijn verkopen
Lees ook:Wijn deel 2 bij Keuringsdienst van Waarde
Lees ook:Wines of South Africa (WOSA) heeft een nieuwe CEO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>