Bubbles voor België

“MAASEIK – Als alles volgens plan verloopt, kan wijnbouwer Karel Henckens van Aldeneyck in 2016 één hectare chardonnay-druiven plukken om mousserende wijn te maken.”  Dit lees ik op ‘Standaard.be’ waar wijnbouwer Henckens niets liever wil dan  in 2016 hier de eerste bubbels van te kunnen maken! Langzaam het wijndomein vergrotend beschikt Henckens nu over 7 ha aan wijnbouwakkers.  De laatste strook heeft hij te danken aan gemeentebestuur van Maaseik! Bron: De Standaard

Lees ook:Belgie als wijnland steeds serieuzer
Lees ook:Moet de ‘eigen wijn’ de restaurants redden?
Lees ook:Wijnbouw bedrijven op de Houwaartsberg
Lees ook:Champagne en Jazz!
Lees ook:Wijn van De Stad Maastricht Erkend Streekproduct

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>