Italiaanse Lambrusco geproefd en bekeken

Nog even een lans breken voor de rode bubbels, het zo vaak spottend gezegd ‘CocaCola van Italie’. De zon schijnt, dus binnen niet al te lange tijd kan de barbecue weer naar buiten. Waarom dan niet eens een goede Lambrusco!

Kijk zelf maar, neem er wel een glas wijn bij, het duurt nogal…

Lees ook:Emilia Romagna, Parma, Lambrusco en de Academia Barilla
Lees ook:De vorm van het wijnglas
Lees ook:Alto Adige
Lees ook:Wijn bij groenten en/of vegetarische recepten
Lees ook:Tasmanië, onbekend?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>