Kurk en wijn, niet altijd gaat het goed

Hoe vaak gebeurt het niet dat je vast voorgenietend een wijn openmaakt om dan vervolgens teleurgesteld te moeten constateren dat er helaas iets mis is met je wijn.  Kijk en luister naar een wijnexpert!

Lees ook:Een ‘ Chefs Revolution’ in Zwolle, gaat het door of niet?
Lees ook:Decanteergadget: (on)zinnig?
Lees ook:Gambero Rosso 2007 is uit!
Lees ook:Alto Adige
Lees ook:Wat is fermentatie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>