Theecocktail als aperitief

Als de zes in de klok zitten, is het  tijd voor het aperitief! Frisse witte wijnen, zachte bubbels, vrolijke fruitig rood luiden vaak het einde van de dag, het begin van de avond in . Maar borrelen met thee? Nou, ik kende het niet.

“Borrelen met lapsang souchong? Een kreeftje met jasmijnthee? Eens stukje paté met hibiscus-sangria? Met haar theecocktails zet de Nederlands theesommelier Kasia Vermaire een nieuwe trend. Lekker, verrassend en gezond. En je wordt er niet dronken van.” schrijft  men in Life&Style! Leuk om te lezen en je blik te verruimen!

Lees ook:Topkoks en wijnhandel verzorgen benefietconcert voor Japan
Lees ook:Trend: cocktails met wijn
Lees ook:A deal a day
Lees ook:Bad wine day
Lees ook:Nederlandse wijn: Vooral doorgaan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>