Wijnbeleving, wat is dat nu precies

Over bijzondere wijnvrouwen gesproken, ook buiten de wijngaard doen zij van alles. Zoal Esther Meijer van Anywine.  Bij haar staat op 15 maart een wijnthema-avond gepland over de beleving!

“Thema-avond: 360° Wijnbeleving
in Meppel op 15 maart

De beleving van een goede wijn gaat verder dan het genieten van zijn mooie smaak, geur en kleur. Die beleving wordt ook gevormd door het prettige gevoel dat je hebt bij de persoon met wie je de wijn drinkt, door de associatie die de fles en het etiket oproept of door de gelegenheid waarbij je de wijn drinkt. Kortom, wijn drinken is een totaal beleving.

 

Tijdens deze thema-avond ontdek je – al proevend en spelend – hoe die beleving ‘werkt’ en hoe je daar je voordeel mee kunt doen. Het is een waardevolle aanvulling gebleken voor wijnliefhebbers en/of mensen die in hun beroep hun wijnkennis ‘anders’ willen gebruiken.

Een lekkere en plezierige wijnavond dus, waarin je veel praktijk-ervaring opdoet onder leiding van gerenommeerd wijndocent Esther Meijer van Anywine Wijnentertainment in samenwerking met de trainers van ‘de flirtfabriek’.

Kosten voor de workshop zijn 50 euro per persoon.

Locatie & tijd:15 maart 2012, om 20.00 uur, in Murphy’s (bovenzaal)
Kerkplein 16, 7941 BG Meppel.
Opgeven (noodzakelijk) voor de 15e is mogelijk tot maandag 12 maart via [email protected]

 

Lees ook:Een spel voor de Kerst: Het Wijnspel
Lees ook:Chinese wijnen veroveren de wereld
Lees ook:Diner met een Oostenrijkse wijnmaker
Lees ook:Wijnmovement in Studio Smaak van Wijn Soest
Lees ook:Wijncursus voor studenten en horeca medewerkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>