Vanavond: Apéro Vintage de Bordeaux

Het andere gezicht van Bordeaux: wit, rosé & rood!

Vanavond vindt in Brasserie Witteveen, Ceintuurbaan 256-260 in Amsterdam van 18.00 tot 21.00 uur de zevende Apéro Vintage de Bordeaux plaats. Benjamin Herman Trio / DJ’s Arie Deelder & Cathelijne Beijn staan garant voor fijne muzikale optredens. Sommelier Jaco van Hensbergen van restaurant Parkheuvel in Rotterdam is aanwezig om de bezoekers te trakteren op een Bordeaux-wijnproeverij en zijn enthousiaste toelichting.

Witteveen is de zevende locatie in een reeks van acht informele wijnavonden georganiseerd door de verzamelde Bordeaux-producenten, waarbij de verscheidenheid van Bordeaux-wijnen en muziek de rode draad zijn. Het andere gezicht van Bordeaux: niet uitsluitend rood, maar ook wit en rosé Bordeaux wijnen zijn van betaalbare topklasse!

Boekje ‘Bordeaux op z’n best 2011’
De aanwezigen ontvangen ter plaatse het boekje ‘Bordeaux op z’n best 2011’ dat tijdens de kick-off bijeenkomst op 7 september ten doop werd gehouden.

Doel van de Apéros Vintage-avonden is om de rijke smaak en brede variëteit van Bordeaux onder de aandacht te brengen. Bordeaux past bij elke smaak, op elk moment. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die houdt van goede wijn en trendy muziek, en die het leuk vindt om andere wijnliefhebbers te ontmoeten en kennis te maken met mooie, exclusieve Bordeaux-wijnen. Er is een kleine proeverij van een Bordeaux wijnbouwer, waar u gratis kunt proeven. Voor de overige Bordeaux wijnen geldt speciaal op deze avonden een Apéros Vintage-tarief! (€ 2,50 per glas).

Na Witteveen staat er voor de liefhebbers nog één Apéros-wijnavond gepland, volgende week woensdag in de Chicago Social Club.

Lees ook:Bordeaux stroomt rijkelijk bij Café Schiller
Lees ook:Gratis boekje Bordeaux op zijn best 2011
Lees ook:Bordeaux Op z’n Best 2011
Lees ook:Ontspannen borrelen met een Bordeaux: Apéro Vintage de Bordeaux
Lees ook:Borrelen met Bordeaux: eerste Apéro Vintage de Bordeaux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>