Wijnwandelen met Onno en Els

Eindelijk dan: zon, warmte, groen aan de bomen en in de tuinen. De media spelen daar al weer lekker op in, en ik dus ook ;-) . Dit weekend viel het magazine van reisorganisatie SNP in de bus, met ondere andere verlokkende wijnwandelvakanties.

Els Groot organiseert al jaren wijnwandelreizen, sinds kort exclusief voor SNP. Vorig jaar mocht wijnschrijver Onno Kleyn een keer mee; deze beschrijft nu zijn ervaringen in het magazine, over een wandeling in de heuvels rond Barolo. Heerlijk leesvoer! Bovendien zal Onno één van de wandelingen dit jaar begeleiden, hoewel hij geen echte wandelaar is, zo zegt hij zelf.

Verder in dit nummer van SNP Magazine een lekker leesbaar verhaal van Els Groot over druivenrassen. Op de site van de SNP vind je informatie over hoe je het gratis magazine in handen krijgt.

Lees ook:Nog meer wijnwandelen (met Onno Kleyn zelfs!)
Lees ook:Magazine voor Levensgenieters
Lees ook:Onno Kleyn gastredacteur 4e BTG-Magazine
Lees ook:Wandel voor een ander – Barefoot
Lees ook:Wijnwandelen in Limburg op 3 sept

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>