Festivals niet van de lucht

wijnweekeinde-1Wijnfestival in november

Persbericht – WineWeekend in november is grootste wijnfestival voor consumenten

22 en 23 november – De Broodfabriek, Rijswijk – in 2014 eerste editie

Meer dan duizend verschillende wijnen proeven, een snelle wijncursus volgen, meebieden op een wijnveiling en kletsen met wijnmakers: dat kan allemaal tijdens WineWeekend, het festival voor wijnliefhebbers. Het festival wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 november in De Broodfabriek in Rijswijk. WineWeekend is een uniek evenement, het is het grootste Nederlandse wijnfestival voor consumenten gewijd aan wijn.

Op het festival presenteren meer dan honderd wijnimporteurs hun wijnen. Daarnaast kunnen wijnliefhebbers bovendien een wijnreiscafé bezoeken, meedoen aan een wijnquiz, leren champagne sabreren, een minicursus wijnkennis volgen, demonstraties wijn maken bekijken en nog veel meer. Het programma, dat de komende tijd flink wordt uitgebreid, is te lezen op de website www.wineweekend.nl. Ook zijn via de site vanaf nu entreekaarten te koop, die in voorverkoop 6 euro kosten.

Wat, waar, wanneer

WineWeekend wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 november in De Broodfabriek in Rijswijk. De beurs is open van 12:00 tot 18:00. De locatie is goed bereikbaar met de auto, er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de buurt.
Het evenement wordt georganiseerd door De Broodfabriek. De Broodfabriek heeft een jarenlange ervaring in het neerzetten van professionele en attractieve beurzen.

 

Lees ook:De Wijnparade gaat weer op pad!
Lees ook:Wijn.bloggids van 26 november tot 3 december 2012
Lees ook:Great Sale Rewined
Lees ook:Bubbels proeven in het Kurhaus
Lees ook:Nederlands Wine and Food Festival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>