Foodelicious Food & Gifts ontwikkelt exclusieve mystery foodbox

Ingezonden – Foodelicious Food & Gifts in Rotterdam introduceert de Foodelicious Box, een exclusieve verrassingsdoos met minimaal zes food & drinkproducten die elke twee maanden naar abonnees wordt gestuurd. De box bevat de allernieuwste items die nog niet in de winkel en webwinkel van Foodelicious verkrijgbaar zijn, aangevuld met bestaande toppers. De box is alleen verkrijgbaar voor abonnees, die zo als eerste over de allernieuwste trends in food & drink beschikken. De inhoud van de box blijft een verrassing totdat de abonnee de box opent en uitpakt. Elke box bevat hoogwaardige producten, is zorgvuldig verpakt en bevat een beschrijving van de producten, receptuur en lekkere tips. De allereerste Foodelicious box werd op 1 juli gepresenteerd aan pers en foodbloggers in restaurant Antichic in Rotterdam.

Foodelicious Box liggend2Foodelicious Box 0 collector’s item

De allereerste Foodelicious Box nummer 0 werd op 1 juli 2014 gepresenteerd aan pers en foodbloggers in restaurant Antichic in Rotterdam, waar chef-eigenaar Ron van Beek al jaren met producten van Foodelicious kookt. De exclusieve eerste box – nu al een collector’s item, want alleen voor de aanwezige pers en foodbloggers beschikbaar – bevat nieuwe items als truffeltapenade van Acqualanghe uit Italië, transparante Crick’s ketchup uit Nederland en truffelbouchées uit het Foodelicious chocolab. Een primeur is er voor het gloednieuwe DCAN Zilt Groentesap met zeewater van tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in Zeeland. Daarnaast bevat de box bestaande toppers als pappardelle, mango-azijn, Fentimans ginger ale, vliesbloesemsiroop, amaretti morbidi en champagnetruffels.

Ontstaan van de Foodelicious Box
Eigenaar Herman Specker van Foodelicious: “Dagelijks speuren we heel Europa af om de meest bijzondere leveranciers en lekkerste producten met een wauw-factor te vinden. Daarbij werken we regelmatig samen met topchefs en toonaangevende foodbloggers. Omdat veel klanten ons regelmatig vragen welke nieuwe producten er in de winkel liggen en omdat zij tips willen over de nieuwste trends, hebben we de Foodelicious Box ontwikkeld. Met de box – waarvan de inhoud vooraf niet bekend is – kunnen we de abonnees verrassen en hen als eerste de allernieuwste producten laten proeven. We hebben gekozen voor een frequentie van twee maanden omdat we het verrassingselement zo groot mogelijk willen houden. Daarnaast krijgen abonnees zo de gelegenheid om de producten uit de vorige box op te maken.”

Prijs en bestellen

De Foodelicious Box kost € 34,95 voor abonnees, een eenmalige box kost € 39,95. In alle gevallen is de prijs inclusief verzendkosten. De gezamenlijke waarde van de producten is altijd hoger dan de abonnementsprijs, zodat abonnees een streepje voor hebben. De box is te bestellen via de website www.foodelicious.nl.

Foodelicious Box fotowedstrijd

Fans van de Foodelicious Box maken kans op een gratis box als ze een foto van een product delen of van een gerecht dat is gemaakt met een van de producten uit de box. Elke maand wordt de leukste of origineelste foto die via Twitter, Facebook of Instagram met vermelding van #FDBOX is gedeeld, beloond met een gratis box.

Over Foodelicious Food & Gifts
Foodelicious Food & Gifts is de trots van Jaime en Herman Specker en importeert en verkoopt de meest bijzondere lekkernijen op het gebied van olie, azijn, delicatessen, chocolade, serviezen en cadeaupakketten. Geen middle of the road, hoogwaardige kwaliteit en smaak staan altijd voorop. Onderscheidend is het assortiment olie en azijn onder eigen label dat zowel door foodies als chefs wordt geroemd om de smaak en de kwaliteit. Vrijwel alle chocoladeproducten worden in het eigen Foodelicious chocolab ontwikkeld en voor veel foodproducten wordt ter inspiratie in eigen keuken receptuur ontwikkeld die op de website en via social media wordt gedeeld. Het heerlijks van Foodelicious is te koop in de winkel aan de Mariniersweg 47 in Rotterdam en de webwinkel. Foodelicious is daarnaast groothandel voor horeca, cateraars en retail.
Foodelicious Food & Gifts  – Mariniersweg 47, 3011 ND Rotterdam

 

Lees ook:FG Restaurant krijgt 2e Michelinster
Lees ook:Food Festival in Friesland
Lees ook:Ruzie in de organisatie Nederlandse huiswijncompetitie
Lees ook:Een stukje Nieuw Zeeland in Amsterdam
Lees ook:Ook een Wijncorner op de Vakbeurs Horeca Rotterdam 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>