N,R&F van vandaag de dag

Wat een initiatief, de eerste Parel van de Betuwe is er! Je kunt hem zelf proeven op zondag 3 juni tussen 13.00 en 19.00 uur.

Klik hier even voor het programma!

 

Die Plus is goed bezig! Nu bieden ze ook gratis wifi aan en dat is inderdaad handig. Waarom gebeurt dat toch niet overal?

 

In de regio is het druk! “Wijnfeest bij Wijngaard Baan in Wierden Op zondag 10 juni organiseert Wijngaard Baan aan de Kloosterhoeksweg 15 in Wierden alweer voor het 4e jaar haar open wijnfeest. Vanaf 13:30 uur bent u van harte welkom. Bovendien gaan we vanaf die dag ook beginnen met onze nieuwe producten, een workshop wijn/spijs en een high-wine. Dit is alleen op afspraak te boeken.”

De allereerste film op Youtube kwam zeven jaar geleden voorbij. Een saai filmpje in een dierentuin over een nog saaiere olifant! Nu bestaat het bedrijf ruim zeven jaar en vieren ze dat in stijl.  Onder andere door gratis films aan te bieden!  Klik hier voor meer berichtgeving.

Lees ook:Film oogst 2011 Mâconnais
Lees ook:Gratis wijn in Amsterdam
Lees ook:Gratis wijn in Groesbeek
Lees ook:Bezoek dit jaar Grootse Wijnen, Kleine Importeurs!
Lees ook:PSV en JRE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>