Klassiek Europa proeverij op 22 oktober

‘KLASSIEK EUROPA’ ‘the elegance in your glass’
Op zondag 22 oktober organiseert Perswijn al weer voor de vierde keer deze toonaangevende proeverij van Europese wijnen. Net als de voorgaande jaren wordt Klassiek Europa in The Grand te Amsterdam gehouden.

In verschillende sfeervolle zalen van dit prachtige voormalig stadhuis uit de 16de eeuw zullen de meeste wijnproducerende landen van Europa vertegenwoordigd zijn. De bezoekers kunnen kennismaken met zeer uiteenlopende wijnen van grote kwaliteit, want praktisch het hele gamma van de klassieke Europese wijnen treft men hier aan.

Tijdens deze proeverij kan men eigen wijn/spijscombinaties uitproberen en daar uitgebreid van genieten. Want naast wijn worden er ook diverse gastronomische specialiteiten aangeboden die in combinatie met de wijnen te proeven zijn.

Ook nu weer vinden er een aantal masterclasses en presentaties plaats waar ook de producenten bij aanwezig zullen zijn.

Daarnaast zullen er verschillende wedstrijden zijn, waar men als geïnteresseerde proever aan mee kan doen. De Beste Chardonnay en de Beste Cabernet-Sauvignon onder de 10 euro zal -net als voorgaande jaren- worden gekozen. Ook treft men op verschillende proeftafels een zogenaamde ‘Mystery Wine’ aan. Perswijn zal de bezoekers uitdagen zijn of haar kennis te testen door het invullen van het daarbijbehorende vragenformulier.

Het gastronomische aspect wordt door de The Grand verzorgd. Er worden speciale lunch- en dinerarrangementen samengesteld die afgestemd zijn op de proeverij, zodat de bezoeker optimaal kan genieten van de klassieke wijn/spijscombinatie.

Plaats: The Grand Amsterdam – Sofitel Demeure te Amsterdam
Tijd: van 12.00 – 18.00 uur
Entree: € 14,50
Informatie & boekingen: www.wijnpers.nl/europa
Lunch- en dinerarrangementen: www.thegrand.nl

Lees ook:22 oktober Klassiek Europa in Noordwijk
Lees ook:Zet in je agenda
Lees ook:350 wijnen te proeven op Klassiek Europa
Lees ook:Klassieke muziek en wijn
Lees ook:Grote Nieuwe Wereld Proeverij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>