De verkiezing “Beste Wijnwinkel 2013″ van start

Na drie Afrikaanse weken druk druk druk om alles te lezen wat speelt in het Nederlandse wijnwereldje en natuurlijk ook daarbuiten! Op de site van Perswijn lees ik dat de BWW2013 van start is gegaan. Misschien wist u het nog niet.
“Wijnwinkelverkiezing 2013 van start!
Ook dit jaar zal Perswijn wederom samen met u, de wijnconsument, de Nederlandse wijnwinkels onder de loep nemen om te bepalen wie de titel ‘Beste Wijnwinkel 2013′ mag dragen. De nominatieronde is geopend!

Vorig jaar zijn er zo’n 6.000 stemmen geteld op ruim 200 winkels, waarbij Mondovino uit Zwolle uiteindelijk als winnaar uit de bus is gekomen. Wat is de beste wijnwinkel van Nederland in 2013? Bij welke winkel is de service ouderwets goed? Het assortiment breed en boeiend? De wijnadviezen verrassend en overtuigend? Perswijn zoekt het uit, samen met u.

Nomineren en stemmen
De basisnominatielijst van vorig jaar wordt nu als startlijst gebruikt. De lezers van Perswijn, de bezoekers van onze website en de winkeliers hebben daarnaast de mogelijkheid om extra winkels te nomineren. Na de nominatieronde volgt de stemronde. Tijdens deze ronde kan iedereen één keer stemmen op zijn of haar favoriete winkel.

De winkels met de meeste stemmen worden beoordeeld door de onafhankelijke, kundige vakjury. Die onderwerpt de winkels aan een nauwkeurig onderzoek en vraagt de winkeliers om aanvullend cijfer en documentatiemateriaal. De vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel wordt uitgeroepen tot Wijnwinkel van het jaar 2013. De bekendmaking en huldiging vinden plaats tijdens de Perswijn Winterproeverij op 21 oktober in Wassenaar.

De beste wijnwinkel
De winnende wijnwinkel mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het jaar 2013 noemen. De trofee en oorkonde kunnen vol trots in de winkel getoond worden. De winnaar wordt tevens in het zonnetje gezet met een mooie reportage in Perswijn.

Tijdpad verkiezing:
Nominatieronde: Tot en met 15 augustus
Stemronde: 16 augustus tot en met 9 september”

voor nomineren en stemmen: www.wijnwinkelvanhetjaar.nl

Lees ook:Kies de Wijnwinkel van het jaar 2012
Lees ook:Finalisten wijnwinkelverkiezing 2014
Lees ook:‘Wijnwinkel van het Jaar 2015′
Lees ook:Winnaars Wijnwebwinkel en Wijnwinkel van het jaar bekend
Lees ook:By the Grape staat organisatie Beste WijnWebWinkel af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>