Stem op je lievelingswijn

Sinds enige tijd is de site www.mijnlievelingswijn.nu actief. Op deze website van Gall & Gall kun je als wijndrinker zelf je stem uit brengen op je lievelingswijn. Nu eens geen omfietswijnen of wijnen met sterren, maar jouw eigen mening staat centraal, aldus de slijtersketen.

Wat worden de lievelingswijnen van 2011? Welke wijnen vallen in de smaak bij Nederland? Alamos Malbec, Valdivieso Sauvignon Blanc of Arrogant Frog Rosé? Je kunt tot 1 augustus aanstaande stemmen op je favoriete rode, witte en rosé wijn. Het complete Gall & Gall assortiment van bijna 500 wijnen doet mee. En de meeste stemmen gelden. De drie winnende wijnen worden eind september bekend gemaakt.

Gall & Gall verloot onder degenen die een stem uitbrengen een wijnreis naar Sicilië voor 2 personen. Bovendien wordt per winnende wijn één persoon geselecteerd die hierop gestemd heeft. Deze drie personen krijgen -uiteraard met hun lievelingswijn- een prominente plaats in de Gall & Gall folder die eind september verschijnt.

Bron

Lees ook:Kies de Wijnwinkel van het jaar 2012
Lees ook:‘Wijnwinkel van het Jaar 2015′
Lees ook:De verkiezing “Beste Wijnwinkel 2013″ van start
Lees ook:Wijnquiz: wat is de bekendere naam van deze druif?
Lees ook:Een Jazzy-rit naar Parijs in november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>