twee wereldreizigers in Marlbourough

“Zelf wijnproeven?

Je kunt vrijwel overal in Nieuw-Zeeland wijnproeven. De kans is dan ook groot dat als je van wijn houdt en je Nieuw-Zeeland bezoekt dit meerdere malen zult doen. Het proeven is vaak gratis, als het geld kost is dat meestal alleen na het tweede drankje en als je niks koopt bij die wijnboer.”

 

Zo eindigt het blog van  Freek en Claudia die op wereldreis zijn. Ze zijn inmiddels  in Nieuw Zeeland aangekomen en wel in de beroemdste wijnstreek ‘Marlbourough’. Wil je meelezen op dit reisblog, klik dan hier!  Veel wijnnieuws dit keer.

 

Lees ook:Een reis door zeven werelddelen
Lees ook:Phylloxera in Nieuw Zeeland
Lees ook:Nieuw Zeeland schiet omhoog in wijnexport
Lees ook:NZwijn kopt: Wijn in plastic uit Nieuw Zeeland, de toekomst?
Lees ook:Een stukje Nieuw Zeeland in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>