Wijnspel “Wijnen met Stijl”

zonnebloemen in zd FranceVorig jaar zomer deed Smaakvanwijn.com een zomerspecial over Frankrijk. Ook dit jaar staan ze klaar met een zomerspecial!  Weer over Frankrijk, maar wel met een hele andere insteek. Waren ze vorig jaar vooral aan het zenden, hoe leuk lekker en bijzonder Franse wijnen toch zijn – ze raakten er niet over uitgesproken – dit jaar pakken ze het heel anders aan.

Nieuwtjes en tips, zeker. Bijzondere wijnen krijgen veel aandacht en ook de gastronomie wordt beslist niet vergeten!

Maar daarnaast zetten ze de lezers aan het werk! Zeven  weken lang maar liefst met het “Franse Wijnen met Stijl” spel. Behalve dat je spelenderwijs je wijnkennis vergroot, maak je kans op echt mooie wijnprijzen! Hoe… lees er alles over op de website van Smaakvanwijn.com!

Lees ook:Beurs Gastronomie overvol
Lees ook:Oogstbericht 2006: Bordeaux
Lees ook:Goede vooruitzichten voor de oogst van 2006 in Frankrijk
Lees ook:Carrefour verkoopt wijn van Belgische wijnmakers in Frankrijk
Lees ook:De tour de France van Smaak van Wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>