De perfecte zomerbubbel

Bubblelicious eerste eigen sprankelwijn! Samengesteld op basis van ‘Mijn Eigen Sprankelwijn Smaak’ van de relaties van Bubblelicious. Meer dan 150 relaties hebben hun wensen kenbaar gemaakt voor hun ideale sprankelwijn. Hoe moet deze smaken? Hoe ruiken? En bij welke gelegenheid drinken? Met al deze persoonlijke wensen hebben zij  hun Franse producent Pascal Biotteau gevraagd een sprankelwijn te maken, exclusief voor de klanten van Bubblelicious. Pascal is de eigenaar/wijnmaker van het gerenommeerde en prijswinnende Chateau d’Avrillé in de Loirevallei.

De officiële lancering van Bubblelicious-Brut is op de 1e zomerdag, 21 juni 2013. Deze kan nu reeds besteld worden tegen een extra scherpe introductieprijs!

Technische kenmerken:
Helder gele kleur met een groene reflectie. Fijne, lang aanhoudende belletjes – die u ook kunt horen!  – geven de hoge kwaliteit aan. Ze geven de wijn frisheid en subtiliteit. Geur van bloemen en citroen. Smaak is fris, droog, citrus/appel, soepel in de mond.
De alcoholische gisting vindt plaats in de kelders van de wijnmaker. Na een tweede gisting op fles volgens de ‘Méthode Traditionelle’ van minimaal 9 maanden krijgt de wijn door de ‘liqueur d’expédition’ de persoonlijke touch van de wijnmaker.

Op  het online wijnmagazine Smaak van Wijn volgt binnenkort het Wijngesprek met de “Vrouwen van Bubbelicious“!

Lees ook:Wat is manzanilla sherry?
Lees ook:Hopscheuten met….?
Lees ook:Trilogy uit de Alsace
Lees ook:Wijn & Spijs: Klossiaans voor beginners
Lees ook:Wijn uit sinaasappelsap???

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>