De wijnen van PLUS scoren goed bij de professionals

attentie! De wijnen van PLUS schijnen goed te scoren bij de professionals. Onlangs deed Perswijn, het wijnmagazine voor professionals en wijnliefhebbers, een proeverij van huiswijnen van supermarkten. Vier sterren is de hoogste score die in deze proeverij werd gegeven. In de categorie witte huiswijnen van supermarkten scoorde PLUS met de Chardonnay 2012 uit Central Valley als enige vier sterren. Voor de rode wijn zijn er zelfs drie wijnen van PLUS met vier sterren beoordeeld.

Samengevat, wie niet altijd veel geld wil uitgeven, maar wel graag een goed glas wijn drinkt, moet  volgens de  uitkomst van deze test, de dichtstbijzijnde PLUS opzoeken. Wijnen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. PLUS is  uitgeroepen tot de Beste Wijnsupermarkt! Wijnen onder de € 4,50 die geproefd zijn:

PLUS Wit Chardonnay 2012, Central Valley

PLUS Rood Frankrijk 2012, Côtes du Roussillon

PLUS Rood Frankrijk 2012, Corbières

PLUS Rood Biologisch, Syrah 2012, Vin de France

 

Lees ook:Even kijken naar Kassa!
Lees ook:Recordaantal wijnen Nationale Huiswijncompetitie
Lees ook:Winnaars wijnproeverij Ontdek de Nieuwe Wereld
Lees ook:Geproefd: fairtrade en biologische huiswijn
Lees ook:Statistieken van Californie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>