Nederlandse Wijnfeesten in het Gelderse Groesbeek

Nederlandse Wijnfeesten in het Gelderse Groesbeek

27, 28 en 29 september

 

Nazomeren in Wijndorp Groesbeek? In het laatste weekend van september vinden in het Gelderse Wijndorp Groesbeek de jaarlijkse Nederlandse Wijnfeesten plaats. Geniet van wijn, wijnbouw en feest. Verras vrienden of familie of verwen jezelf met een weekendje of dagje vol wijnproeverijen, wijngaarden, muziek, cultuur en verwennerij. De Nederlandse Wijnfeesten vinden dit jaar plaats op 27, 28 en 29 september in het centrum van Groesbeek en in een vijftal Groesbeekse wijngaarden.

 

Frank Boeijen opent de NL Wijnfeesten Groesbeek

Op vrijdag 27 september gaat het evenement van start met een Nederlandse topartiest: Frank Boeijen verzorgt een avondvullend concert met zijn 7-mans formatie. De afsluiter van zijn zomertour langs Nederlandse en Belgische festivals zal plaatsvinden in het Groesbeekse Wijndorp. Het concert is te combineren met sportieve en culturele workshops en wijnproeverijen. Er zijn arrangementen mogelijk van 2 en 3 dagdelen, incl. diner en lunch.

Wijn, Spijs, Muziek en Meer

Op zaterdag en zondag van 13:00 tot 19:00 uur is er een internationale wijnmarkt in het centrum van Groesbeek. Wijngaardeniers en wijnhandelaren presenteren er hun beste wijnen uit Nederland en het buitenland, vergezeld van een prettige sfeer met terrasjes, lekkere hapjes en leuke muziek in Zuidelijke sferen. Men kan deelnemen aan wijnworkshops over diverse wijnthema’s. Tevens is een aantal Groesbeekse wijngaarden beide dagen geopend.

Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek kan men ook ideeën en inspiratie opdoen op het Verwenplein, waar producten en diensten op het gebied van beauty, wellness, mooie hebbedingetjes, streekgerechten, accessoires en leuke workshops te vinden zijn.

Na een proeverij is het even heerlijk toeven op dit gezellige plein in het hartje van Groesbeek, waar een gezellige sfeer wordt gecreëerd die zo in La Douce France zou kunnen passen.

Op zaterdagavond 28 september maakt the B-machine, al jaren dé disco, soul, funk en dance coverband, het feest compleet. Nummers van Tom Jones, Prince, James Brown, Cool and the gang, The Jacksons en vele anderen passeren de revue.

Info & Cadeautip

Op de website www.nederlandsewijnfeesten.nl staan alle mogelijkheden voor een dagje of weekendje wijnfeesten in Groesbeek. Vriend van de Wijnfeesten wordt men al voor € 7,50.

Lees ook:Nederlandse wijnfeesten komen er aan
Lees ook:September: De Nederlandse Wijnfeesten
Lees ook:26-28 september zijn de Nederlandse wijnfeesten
Lees ook:Groesbeek vanaf 2013 grootste wijndorp van Nederland
Lees ook:Lustrum Nederlandse wijnfeesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>