Bethany’s Jazz Club

Donderdag 28 maart!
Iedere laatste donderdag van de maand is er Bubbles & Jazz in het Bethaniënklooster. Van 20.00 tot 21.00 proeft u een aantal bijzondere bubbels en wijnen. De wijnkenners van Taste & Tintle nemen u mee in de wereld van champagne en wijn. Vanaf 21.00 maakt de live jazz zijn entree. De Bubbles & Jazz Club presenteert een duo concert met Efraim Trujillo op sax en Ramon Valle op piano.

Lees ook:BETHANY’S BUBBELS & JAZZ CLUB MET RITA REIJS
Lees ook:Champagne en Jazz!
Lees ook:Bubbles & Jazz
Lees ook:Wijn.bloggids van 26 november tot 3 december 2012
Lees ook:All That Wine & Jazz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>