Lloyd Hotel theater voor Steinbesser Experimental Gastronomy

Steinbeisser Experimental Gastronomy: 8-10 februari

Van 8 tot en met 9 februari wordt in Amsterdam ‘Steinbeisser Experimental Gastronomy’ gehouden. Dit is een serie avonden in de geest van experimentele gastronomie en het ontdekken van een nieuw perspectief op hedendaagse eet-rituelen. Al het eten is afkomstig van lokaal en bio-dynamisch geteelde granen, fruit en groenten. De gasten worden uitgenodigd om deel uit te maken van een ervaring waar gastronomie, filosofie, design en performance samenkomen. Dit is een variatie, een interpretatie en een praktische uitvoering van een hedendaagse Noord-Europese eet-ceremonie.

De artistieke interventie is van Jochem de Wit en Maki Okamoto. Zij veranderen de eetervaring op een sympathieke, maar toch tot nadenken stemmende wijze.

Onze capaciteit is 20 personen, per avond.
Een 5-gangen menu wordt geserveerd voor 27 euro per persoon.

Vrijdag 8 februari, zaterdag 9 februari en zondag 10 februari om 19:00 uur. Locatie: in Steinbeisser in het Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Oostelijke Handelskade 34 in Amsterdam.

U kunt reserveren door het sturen van een e-mail naar Martin Kullik – [email protected] of [email protected].

Bron: BioJournaal

Lees ook:Diner met een Oostenrijkse wijnmaker
Lees ook:Valentijn Tip
Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:Een wijn-restauranttip!
Lees ook:Peter Klosse lector Gastronomie International Hospitality Management

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>