GEZOCHT: Echte meiden

 

Voor de cover “De Vrouwenslagerij“, de nieuwste roman van Ilja Gort, moet een foto gemaakt worden. Daarvoor zoeken we vier vrouwen. Geen professionele modellen, maar echte meiden.

  1. Vrolijk rubenstype, ca. 40 jaar, halflang donker haar.
  2. Klein pittig blond opdondertje, ca. 30 jaar
  3. Zacht, enigszins mysterieus type Amélie, kort donker haar, ca. 25/30 jaar.
  4. Absolute stoot, slank, lang blond haar, ca. 30 jaar.

Herken je jezelf in één van deze vier types, en wil je op de cover staan van de nieuwste wijnboerenroman en wereldberoemd in Nederland worden; wil je een doos verrukkelijke wijn krijgen en de eeuwigdurende dank van de wijnboerzelf?

Kopieer dan het formulier op http://www.slurp.nu/casting/index.html en mail die ingevuld met daarbij een of twee duidelijke portretfoto(‘s) van jezelf (max 2 mb in totaal) naar [email protected]

Daarnaast is het mogelijk je live op te geven tijdens Manuscripta (de jaarlijkse opening van het boekenseizoen) op 1 september in Amsterdam waarbij de Wijnboer zelf aanwezig zal zijn. Degenen die het meeste lijken op de “karakters” uit het boek worden uitgenodigd voor de fotoshoot in de studio van de beroemde reclamefotograaf Steven van Kooijk op donderdag 25 september 2012 in Amersfoort.

Lees ook:Leuke culinaire activiteiten in de komende maanden
Lees ook:September: De Nederlandse Wijnfeesten
Lees ook:Ilja Gort presenteert slobberwijntje ‘Slurp!’
Lees ook:Wijnagenda’s 2012
Lees ook:Zuid-Afrika, de eerste live video oogst via internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>