RODERICK ROS IS TERUG BIJ WIJNIMPORT J. BART

PERSBERICHT

Zuidoostbeemster, 12 juni 2013
Roderick Ros is per heden terug bij Wijnimport J. Bart, nu in de functie van Manager PR & Marketing. Roderick Ros heeft, na 5 jaar als wijnadviseur, in 2008 afscheid genomen van Wijnimport J.Bart om als inkoper en manager Horeca & Wijnspeciaalzaken bij Great Grapes Wine aan de slag te gaan. Na het faillissement van Great Grapes Wine is Roderick meegegaan met de gehele portfolio naar Pallas Wines te Waddinxveen, onderdeel van Delta Wines. In deze tijd heeft Roderick ook artikelen geschreven voor het wijnvakblad Proefschrift en heeft in Zuid-Afrika, naast het blenden van een aantal supermarkt merken, zijn eigen wijn geproduceerd. Verder is hij werkzaam geweest voor Jan van Lissum en zijn Wine & Food Association. In de afgelopen jaren heeft Roderick o.a. gewoond en gewerkt en Australië, UK, Italië en Zuid-Afrika en heeft vele wijnlanden en regio’s bezocht.

Roderick ziet een enorme uitdaging bij Wijnimport J. Bart: “Wijnimport J. Bart is een dynamisch familiebedrijf met een diep en breed assortiment van wereldniveau en een zeer hoog servicegehalte. De uitdaging is om  meer en meer mensen hier kennis mee te laten maken en te overtuigen dat Wijnimport J. Bart een partner is waarmee de restaurateur met plezier en met vertrouwen kan werken. Ook de webwinkel QV Select, i.s.m. restaurants, verdient het om een succes te worden. En in 2014 bestaat Wijnimport J. Bart 50 jaar wat het gehele jaar een enorm feest zal worden door middel van unieke promoties en proeverijen op verschillende locaties door heel Nederland.”

Wijnimport J. Bart

Wijnimport J. Bart voert een breed assortiment van 750 gastronomische wijnen en destillaten uit 15 klassieke en nieuwe wijnlanden. De wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer en worden exclusief geleverd aan restaurantbedrijven en aan de zakelijke markt door geheel Nederland.

Lees ook:Great Grapes Collection overgenomen door Pallas Wines
Lees ook:Sports Legend, Wine lover…Ernie Els
Lees ook:Masterclasses Nieuwe Wereld [Persbericht]
Lees ook:Franse wijn gaat verder achteruit
Lees ook:Wijnpenning van het KVNW/Productschap WIJN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>