170 jaar wijn beleven!

In 1842 gestart in Pannerden, maar vanaf 1850 onlosmakelijk verbonden aan Arnhem viert wijnhuis Robbers & van den Hoogen haar 170-jarig bestaan! De wereld is in al die jaren enorm veranderd maar het genieten van wijn is altijd een vaste waarde gebleven.

170 jaar wijn zien, ruiken en proeven heeft wijnhuis Robbers & van den Hoogen over de hele wereld gevoerd tijdens de zoektocht naar karaktervolle, veelal kleinschalige, wijnboeren. Dat heeft ontelbaar veel fraaie en verrassende wijnen opgeleverd waarin ziel en zaligheid van de maker geproefd werd.

De familie Donders is reeds vier generaties (bijna 115 jaar) met het wijnhuis verbonden. Ervaring is generatie op generatie doorgegeven en garandeert sublieme kwaliteitswijnen en een kundig advies.
Een bijzonder rijk erfgoed dat Robbers & van den Hoogen in 1992 het predicaat Hofleverancier opleverde.

Bij Robbers & van den Hoogen, gelegen aan de Velperweg 23 in Arnhem, kan wijn worden beleefd in alle denkbare facetten. Dat kan in de wijnwinkel, in de wijnkelders en sinds kort ook in het nieuwe wijncafé (zaterdags geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur) om te genieten van een heerlijk glas wijn en een lekkere lunch. Ook een bezoek aan het aldaar gevestigde Nederlandse Wijnmuseum is zeker aan te raden.

Lees ook:CO2 neutraal wijn bezorgen in Arnhem
Lees ook:Waar vind je verkoeling als het buiten heet is?
Lees ook:Eerste oogst in miniwijngaard Wijnmuseum
Lees ook:Wijnmuseum gratis op 15 april
Lees ook:Genieten van Champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>