N,R &F van vandaag de dag

De locatie voor de Perswijn Winterproeverij is gekozen : Het mooie Kasteel Wittenburg in Wassenaar. www.wittenburg.nl

Data : 21 en 22 oktober 2012 (gewijzigd)

 

In Gent komt er een nieuwe wijnbar bij: Argenvino! Een Argentijnse wijnbar met een heuse Argentijnse  achter de bar! Vanaf 1 juni in de Donkersteeg! Spannend.

 

“Zijn smakelijke anekdotes waren bedoeld om de zeventig gasten in restaurant De Nederlanden in Vreeland vast het water in de mond te laten vloeien.”  Een culinair evenement in Vreeland!

 

Geen postzegels of voetbalplaatjes maar echte Champagnedopjes kunnen geruild worden op de ruilbeurs in België. Zaterdag 26 mei.

 

Beetje ver weg, maar stel je bent er toevallig toch: Het Tops Wijnfesival: “Het festival is dit jaar op vrijdag 25 en 26 mei 2012 en belooft een nóg groter spektakel te worden dan vorig jaar, georganiseerd voor en door de lokale bevolking”.

 

Jammer, maar helaas! De vorstschade is aanzienlijk naar blijkt. Wijnwijs vermeldt er meer over  in  het artikel:’Vorstschade in de wijngaarden’.

 

 

Lees ook:De wijn van Argentinië – Import om tekort te compenseren?
Lees ook:De Burgemeester Wijnrestaurant van het Jaar 2012
Lees ook:De ‘kleine’ Champagneboer in the spotlights
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Festival voor Foodies en Vinies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>