Spectaculaire uitbreiding van Alcoholvrije wijnen

Spectaculaire uitbreiding van het Alcohovrij assortiment bij Alcoholvrij.com!

“Al jaar en dag is Alcoholvrij.com  gegroeid door een assortiment van betaalbare, maar echt kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor de alcoholhoudende wijnen. Merken als Vini Vici en Eisberg, maar ook Fre WIjn hebben zich op dat gebied al duidelijk bewezen. Toch vonden we na een onderzoek onder onze klanten hoognodig tijd worden om ons assortiment uit te breiden.” Het laastste nieuws van deze trendsetter leest u hier.
Binnenkort op het wijn.blog een uitgebreid verslag van de “alcoholvrije-wijnen-proeverij” die wij op kort termijn gaan houden! Spannend!

 

Lees ook:Spaans merk alcoholvrije wijn in Nederland
Lees ook:Regels voor 'biologische wijnen'!
Lees ook:Shop voor alcoholvrije bieren, cocktails en wijnen van start
Lees ook:Cisca Breedijk naar TOT-PR
Lees ook:Verslag uit de wijngaard 28

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spectaculaire uitbreiding van Alcoholvrije wijnen

  1. Alexander

    Typisch gevalletje van persbericht-journalistiek… http://www.alcoholvrijshop.com heeft een veel groter assortiment alcoholvrije wijnen, met merken als Domaine de Fleur, Carl Jung, Vini Vici, Festillant, Torres, Emina Sin en Rasskopf Hofmann. Naast alcoholvrije wijnen biedt Alcholvrijshop.com ook een breed assortiment alcoholvrije bieren en cocktailproducten.

      /   Reply  / 
  2. Marja van Beek Auteur

    Ja, ik weet het, en laat ik nu het HELE assortiment gekregen hebben om goed door te proeven. Dus dit wordt vervolgd!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>