Overal makkelijk wijnen kiezen met je Wijnshaker-app

Leuke app! De  Wijnalmanak Wijnshaker. Schud je iPhone in de de supermarkt of je favoriete wijnwinkel en  je zult verbaasd staan over het resultaat. De app geeft informatie over allerhande wijnzaken: gastronomische, dus waar drink je het bij tot aan herkomst en prijs. In de app een leuke wijncursus barstens vol vragen. Kostte me een uurtje om hem te downloaden!

Lees ook:Wijnalmanak 2012 als app beschikbaar
Lees ook:Wijnalmanak iPhone App
Lees ook:Wijnalmanak 2012 met gratis Bubbles-editie
Lees ook:Nieuwe gastronomische wijncursus
Lees ook:Albert Heijn wint titel Wijnalmanak Supermarkt 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>