Argentijnse wijnbouw door de ogen van een kenner

Mijn collegedocent bij het Wijninstituut Fransbert Schermer bracht afgelopen maand geruime tijd in Argentinië  door. Wijnbouwkunde is zijn specialiteit dus het laat raden dat hij veel in en rond de wijndomeinen aldaar heeft gezworven. Volgens welingelichte bronnen heeft hij in dezelfde periode ook nog een bezoek aan Brazilië gebracht, maar daarover komt later vast meer, nu las ik zijn blogpost op  het blog van het Wijninstituut.

Heeft u ook interesse? Klikt u dan even hier!

 

Lees ook:Het Wijninstituut naar een volgende fase
Lees ook:Het regent wijnreizen om me heen
Lees ook:Bezoek dit jaar Grootse Wijnen, Kleine Importeurs!
Lees ook:Proef de wijn, hoor de Rhone
Lees ook:Eerste #hertenjamsessie: combineer hert met wijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>