Geen pesticiden aangetroffen in wijn van bio-druiven

Skal heeft onlangs 18 verschillende wijnen van biologische druiven laten onderzoeken afkomstig van twee supermarktketens, een natuurvoedingswinkel en een slijterij. De wijnen kwamen uit Argentinië, Australië, Bulgarije, Chili, Duitsland, Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika. Verder zijn bij twee biologische wijngaarden in Nederland vier wijnen bemonsterd. De wijnen zijn geanalyseerd door het geaccrediteerde laboratorium Fytolab (België). Geen enkel pesticide is aangetroffen: een uitstekend resultaat.

Bron

Lees ook:Webshop met alleen biologische champagnes
Lees ook:PLUS introduceert nieuwe serie verantwoorde huiswijnen
Lees ook:Rijnland-Palts wil bio-wijnproductie stimuleren
Lees ook:Actiedagen ‘Ökologische Weinkultur’ in Duitsland
Lees ook:Opnieuw meer medailles bij Nederlandse Wijnkeuring 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>