Het wordt een frisse zomer met Gallo Summer White

PERSBERICHT

Juni 2013

Gallo introduceert een lichtere witte wijn voor zomerse dagen

Warme zonnestralen, vers geplukt fruit en zwoele avonden in de achtertuin. De zomer geeft veel mensen een intens geluksgevoel. Gallo Family Vineyards vangt dit ultieme gevoel in een nieuwe witte wijn met de toepasselijke naam Summer White. De nieuwe aanwinst van de Gallo Family is een lichtere, bloemige wijn met tonen van appel, sappige peer en citrus. Hierdoor is de wijn een zeer gewenste gast bij menige picknick, barbecue of dagje op het strand.

Vernieuwing in wijnland

Dat er in de wereld van wijn ruimte is voor vernieuwing bewees wijnhuis Gallo Family Vineyards eerder al met de introductie van de Summer Red, een rode wijn die je gekoeld drinkt, en de Moscato, beiden als onderdeel van de Gallo Sweet Range. Zoete wijnen die zomers heerlijk wegdrinken. Uit onderzoek uitgevoerd door Gallo bleek dat veel consumenten behoefte hebben aan lichtere varianten wijn dan de meeste traditionele wijnhuizen aanbieden. Gallo Family Vineyards speelt daar dit jaar op in met de introductie van deze frisse Summer White. Voor extra verfrissing deze zomer, drink de Summer White met crushed ijs en een citroenschil.

Zomer in een wijnglas

Summer White van Gallo is niet alleen licht, hij is vooral ook erg lekker. De fruitige stijlen gecombineerd met bloemige tonen maken dat deze wijn uitstekend past bij zomerse gerechten als salades, pasta, vis, kipgerechten en de Indiase keuken. De  druiven waar deze wijn van wordt gemaakt, zijn geworteld in het zonnige Californië. Hier zorgen kleine klimaatverschillen en typisch Californische grondsoorten voor de unieke smaak. Dankzij het droge en warme klimaat in de lente en de zomer bestaat de oogst uit mooie, aromatische druiven van een buitengewone kwaliteit. Door een koel fermentatieproces blijven de bloemige en tropische aroma’s van de vruchten bewaard. De zomer in een wijnglas, dat is Gallo Summer White.

De Gallo Summer White is verkrijgbaar bij Hoogvliet, Spar, Poiesz, Emté, Jumbo, C1000, PLUS, Makro, COOP, Vomar, Jan Linders, Van Tol

 

 

Lees ook:Wijn en beleving
Lees ook:van 1 naar 3 merken in de merken top 50 UK
Lees ook:Gallo krijgt nieuw logo
Lees ook:Zwoele zomeravonden met de cocktails van Barefoot
Lees ook:Martha Stewart wijn van Gallo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het wordt een frisse zomer met Gallo Summer White

  1. G. Snoek

    Per ongeluk gekocht bij Vomar – eigen schuld dus. Wat dit is voor bocht weet ik niet, bij wijn stel ik me wat anders voor, dit is wel heeeeeel erg vies. Fruitig zou het moeten zijn, niks ervan, alleen maar zoet, verder niks. Gadver !!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>